Ducati Finance

 
share

 

Wat uw droom ook is, een 1299 Panigale, Monster 1200 S Stripe, Hypermotard, Monster 821 of een andere motor uit de Ducati familie, dankzij Ducati Finance is hij dichterbij dan ooit!

Ducati heeft samen met Alpha Credit een financieringsprogramma opgesteld waarbij u altijd een scherpe aanbieding op maat heeft, met een maandaflossing die perfect aansluit bij uw budget. Zo kunt u zowel het hele aankoopbedrag van uw motor financieren, of slechts een deel. Daarbij kunt u kiezen tussen een klassieke financiering (met verplichte aanbetaling) of een financiering waarbij u de restwaarde van uw motor buiten schot laat en zo dat u enkel financiert wat u gebruikt.

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres