Beschermende kleding

 
share

Door te rijden zonder beschermende kleding loop je een risico dat je beter kunt voorkomen

Een belangrijk deel van de passieve veiligheid tijdens een ongeval is direct verbonden aan het correcte gebruik van beschermende kleding.
Dankzij de ontwikkeling van de materialen en de technologie van deze sector worden resultaten bereikt die tot een aantal jaar geleden ondenkbaar waren. Om deze reden heeft Ducati besloten zich aan te sluiten bij ACEM en spreekbuis te worden voor het meeste recente initiatief op het gebied van veiligheid dat door deze belangrijke organisatie bevorderd wordt. Dit initiatief is gebaseerd op de promotie en verspreiding van een gids met eenvoudige aanwijzingen betreffende het belang en het gebruik van adequate beschermende kleding op de motor.
Download en lees de folder!

Voor de Ducati markten, via het verkoopnetwerk, Ice-Key Ducati, een special armband met de persoonlijke en medische gegevens van de eigenaar, uiterst handig in geval van nood.

De kledingontwerpers binnen Ducati spannen zich dagelijks in om de hoge veiligheidsstandaards te combineren met een unieke stijl.
Bekijk onze on line collectie.

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres