Clubactiviteiten

 
share
Ook de DOC's zijn hierin betrokken en ze worden aangespoord om zich op het gebied van de veiligheid in te spannen. Ducati heeft de Clubs dan ook gevraagd om ambassadeurs voor de veiligheid op de weg te worden. Het doel hiervan is om zowel binnen als buiten de motorrijdersgemeenschap de veiligheid op de weg te bevorderen en de uitmuntende praktijken van elke Club tijdens de activiteiten ervan te tonen en te waarderen.

Een voorbeeld hiervan is de cursus betreffende de "Veiligheid op de weg en basis Eerste Hulp". Deze cursus maakt deel uit van het programma van de Ducati University en wordt dit jaar door Dott. Marco Toderi, lid van de D.O.C. Desmo Ticino, tijdens de WDW2010 gehouden.

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres