Registreren bij Ducati Website

 
Maak uw eigen profiel en geniet van de best mogelijke Ducati-beleving. Wanneer u zich registreert, blijft u op de hoogte van alles wat nieuw is in de wereld van Ducati, krijgt u gepersonaliseerde toegang tot de website en kunt u uw motoren beheren via Mijn garage met behulp van de nieuwe functies. U kunt het onderhoudsprogramma voor uw motor bekijken of de onderhouds- en gebruikersgids alsook de catalogus met reserveonderdelen downloaden. U kunt tevens uw favoriete motoren configureren en opslaan, uw gewenste dealer selecteren en contact maken om informatie of een testrit aan te vragen. U krijgt daarnaast toegang tot exclusieve inhoud en kunt u alle verrassingen ontdekken die Ducati voor u in petto heeft.


Uw profiel met één klik maken
Hebt u al een Ducati Code? Registreren met Ducati Code

Privacy Informations

Information pursuant to Section 13 of the Italian Legislative Decree no. 196 of 30 June 2003 - Personal Data Protection Code:

Bij deze verklaar ik dat ik de informatie heb gelezen en de tekst van art. 7 del D.Lgs. 30 giugno 2003, n. 196 en

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens ten behoeve van de uitvoering van punt (i) [uitvoering van de registratie];

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens ten behoeve van punt (ii) [Ducati marktonderzoek en klanttevredenheidsonderzoeken];Voordat u het registratieformulier doorstuurt, goed doorlezen alstublieft Algemene voorwaarden betreffende het registratieproces. Door te klikken op 'Versturen' verklaart u te hebben gelezen en akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden met betrekking tot het registratieproces.

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres