Beleef de Superbike in Assen samen met Ducati

 
share
Ducati keert terug in het World Superbike Championship met een officieel fabrieksteam. Het Italiaanse merk kent een rijke historie op het gebied van de World Superbike met 31 gewonnen kampioenschappen, 17 voor constructeurs en 14 voor coureurs. Maandag 27 januari werd het officiële fabrieksteam van Ducati gepresenteerd dat in 2014 zal deelnemen in het World Superbike Championship (klik hier om de presentatie terug te zien).

In het laatste weekend van april zullen Chaz Davies en Davide Giugliano op hun 1199 Panigale strijden om de podiumplaatsen tijdens de 3e ronde van het WSBK in Assen, waar Ducati ook dit jaar hun bekende Ducati Village zal opzetten. In de Ducati Village kunt u, met zicht op de spectaculaire Geert Timmer bocht, de races op de voet volgen.

De Ducati Village is geopend op zaterdag 26 april en zondag 27 april, uw kaart is echter ook op vrijdag geldig voor toegang tot het circuit. De Ducati Village kaarten bieden u de volgende voordelen:

 

  • Toegang tot het afgesloten deel van de hospitality paddock. Alleen toegankelijk voor Ducati Village kaarthouders.
  • Een plaats op de sfeervolle Ducati tribune met uitzicht op de spannende GT-bocht.
  • Uitzicht op een grote videowall naast de tribune waardoor u niets van de races hoeft te missen.
  • Toegang tot de paddock van de Superbike teams en de kans om de coureurs te ontmoeten.
  • Exclusieve bewaakte parking bij de Ducati Village. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor Ducati motoren.
  • Een speciaal Ducati SBK pakket met o.a. een t-shirt en een cap. 
  • Een grote overdekte hospitality unit met eetgelegenheid en overige voorzieningen.
  • De hele dag gratis koffie en 1 consumptiebon voor een luxe sandwich.
  • Een gratis bewaakte garderobe voor al uw motorspullen.

 

Voor € 119 per persoon ontvangt u een exclusieve paddockkaart waarmee u 3 dagen lang kunt genieten van alle actie. Desmo Owners Club leden betalen voor dit ticket €109. Kaarten voor kinderen tot en met 15 jaar worden voor een speciaal tarief van €10 aangeboden. Geniet samen met mede-Ducatisti en andere motorsportliefhebbers van dit evenement met een unieke Ducati sfeer. Vul het inschrijfformulier in en stuur deze naar info@ducati.nl. Het inschrijfformulier vindt u rechts bovenaan deze pagina. Mocht het niet lukken het PDF formulier in te vullen kunt u het bestand openen en invullen in Word (2e link). 

Voor vragen over het inschrijven kunt u een e-mail sturen naar info@ducati.nl of telefonisch contact opnemen met 071 545 3502. 

Klik hier voor het grandstand overzicht van 2014
Wij hopen u op 26 en 27 april te zien voor een fantastisch Ducati raceweekend!