Nieuwe editie van het Redline Magazine

 
share

De derde editie van het Redline Magazine, een magazine voor alle Ducati liefhebbers over de hele wereld, is nu beschikbaar.

In de nieuwe editie vindt u speciale details over de nieuwe Monster 1200 R, de krachtigste Naked Ducati ooit gebouwd, de Diavel Carbon met zijn nieuwe agressieve stijl en technische en esthetische kenmerken, de Diavel Titanium met een speciale aandacht voor het uitzonderlijke, hightech vakmanschap dat ieder exemplaar van de Diavel Titanium exclusief en uniek maakt. 

Ook vind u er updates over de meest geliefde Ducati evenementen zoals de Ducati Riding Experience en de Multistrada Techride, updates over alle initiatieven die in verbinding staan met Ducati, inclusief de "Scrambler You Are" en "Ride a song" wedstrijden.

Maar het nieuwe Redline Magazine is meer dan dat. Het magazine bevat een reis door de nieuwe kleding collectie: technische materialen, hoogwaardige afwerking, stevig en comfortabel in combinatie met het onmiskenbare Ducati design. 

Gegarandeerd maximale veiligheid, geschikt voor iedere gelegenheid. Op maat gemaakte Ducati Corse racepakken met geïntegreerde D|air® technologie. De D-Active modellijn is speciaal ontworpen om alle speciale gelegenheden met een vleugje rood te vieren.

Download het Redline Magazine hier!

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres