Ervaar de 1299 Panigale S of de 959 Panigale zelf op het legendarische circuit van Assen of Spa-Francorchamps

 
share

Droomt u ook van het rijden op legendarische circuits als Assen of Spa-Francorchamps en dan op één van de nieuwste Ducati Superbikes? Deze kans is nu dichter bij dan ooit!

Ducati organiseert ook dit jaar de Panigale Experience, waarbij deelnemers aan de circuitdagen van Trackdays4all op Assen of Bikers'Days op Spa-Francorchamps, een gratis testrit kunnen maken op de nieuwste Ducati 1299 Panigale S of de 959 Panigale.

Elke testsessie duurt 20 minuten en wordt begeleidt door gekwalificeerde instructeurs van Trackdays4all en Biker’s Days om de deelnemers op deze manier de grootst mogelijke professionele begeleiding en veiligheid te bieden. Schrijf u nu in voor één van de volgende circuitdagen en verzeker uzelf van een unieke ervaring.

Agenda Trackdays4all op circuit Assen

  • 9 augustus
  • 26 september

 

 

Agenda Bikers'Days op Spa-Franchorchamps

  • 12 en 13 augustus

 

 

Voor het boeken van één van bovenstaande circuitdagen kijkt u op www.trackdays4all.nl of www.bikersdays.com