Ducati Touring Month

 
share
26 augustus 2011
 
 

Ducati nodigt u uit in de maand september en oktober bij uw dealer om te profiteren van speciale acties

Ducati Multistrada 1200
100.000 kilometer gereisd, 217 landen doorkruist en 5 continenten ontdekt, het was de ongelooflijke reis van Paolo Pirozzi en zijn Multistrada 1200. Deze wereldreis heeft de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Ducati Multistrada 1200 bewezen. Om dit te vieren biedt Ducati u bij aanschaf van een Multistrada 1200 gratis een Ducati navigatiekit of drie jaar garantie of een topkoffer aan*.

Ducati Finance
Van 1 september t/m 31 oktober kunt u profiteren van een speciaal Ducati Finance aanbod. U betaalt slechts 5,9% rente op de financiering van uw nieuwe Ducati. Uw droom is nog nooit zo dichtbij geweest.

Klik hier
om meer te lezen over het ongelooflijke avontuur van Paolo Pirozzi en Lidia, zijn Multistrada 1200.

Vraag nu een proefrit op de Ducati Multistrada 1200 aan.

* Dit aanbod geldt van 1 september t/m 31 oktober 2011
Search from date to date
down
down

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres