Ducati op Chimay Classic Bikes

 
share
In het weekend van 14, 15 en 16 juli vind op het circuit van Chimay het jaarlijkse "Chimay Classic Bikes" plaats. Op deze 24e editie van dit jaarlijkse race-evenement voor klassieke motoren, staat op 15 en 16 juli Ducati met haar nieuwe modellen op het paddock.

Kom gerust tijdens of tussen de races met klassiekers door even langs om al het moois dat Ducati te bieden heeft te bekijken!

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres