De nieuwe Monster 821 is aangekomen!

 
share

De nieuwe Monster 821 is nu beschikbaar in het officiële Ducati netwerk. Speels en sportief, wendbaar en krachtig, het combineert plezier en rijgemak perfect met een onnavolgbare stijl en wordt een eigentijdse klassieker.

Bezoek vandaag nog uw officiële Ducati Dealer om er meer over te weten te komen en ontdek het assortiment accessoires en uitrusting voor de toegewijde motorrijder.

 

Aangezien de Monster in 2018 zijn 25ste verjaardag viert, kan u deelnemen op zaterdag 24 maart 2018 aan de Ducati Monster Parade tijdens de Sunday Ride Classic. Op het programma: animaties, wedstrijden, 100% Monster parade op het nieuwe 5,8 km F1-circuit, collectors gift , testritten met het Ducati 2018-gamma. Klik hier om u te registreren. Slechts één voorwaarde: eigenaar zijn van een Monster!