Boek nu uw Ducati groepsreis

 
share

Horizon Motor Reizen heeft een tweetal unieke georganiseerde motorreizen samengesteld voor Ducati liefhebbers.

Heeft u altijd de Ducati fabriek en het Ducati museum al eens willen bezoeken in Borgo Panigale? Dan is deze 9 daagse motorreis uitermate geschikt voor U! Via een mooie rondreis door Europa, bezoekt u naast de mooiste wegen in zes verschillende Europese landen (Nederland, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk en Italië) ook nog eens het Ducati Museum en krijgt u een rondleiding door de Ducati Fabriek.

Voor meer informatie en het boeken van deze georganiseerde Ducati reis: Klik hier

Nieuw in 2017 is de Ducati Berg- en bochtentraining. Een 4-daagse training, helpt zowel beginnende als ervaren Ducatirijders hoe je ontspannen je motor onder bedwang kunt krijgen en kunt houden.

De training wordt gegeven in het Moezel gebied, dus een mooie omgeving en heerlijk stuurwerk zijn ingrediënten die niet ontbreken. Het doel van de Berg & Bochten Training is om de vaardigheden, die nodig zijn om veilig in de bergen te rijden, te verbeteren of te verhogen. Bij deze training wordt in grote mate rekening gehouden met het individuele niveau van de deelnemer. Een gezellig lang weekend motorrijden waar je ook nog iets van opsteekt!

De Berg & Bochten Training (BBT) is een combinatie van een motorreis met bergvaardigheidstraining om op een ontspannen en gecontroleerde wijze bochten te rijden.

De training wordt gegeven door gespecialiseerde en gecertificeerde KNMV motorinstructeurs met de nodige ervaring. De routes zijn op een zodanige wijze uitgezet dat de theorie veelvuldig in de praktijk geoefend kan worden.

Voor meer informatie en het boeken van deze georganiseerde Ducati reis: Klik hier

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres