Bikers’Classics – 30 juni en 1 en 2 juli 2017

 
share
Het aftellen voor het belangrijkste evenement voor klassieke motoren is begonnen: op 30 juni en 1 en 2 juli spreken we opnieuw af op het circuit van Spa-Francorchamps voor de 15e editie van de Bikers'Classics. Bijna 30.000 toeschouwers bezoeken elk jaar het grootste evenement voor klassieke motoren in Europa.

Naast de intussen reeds traditionele aanwezigheid van tal van wereldkampioenen, legendarische motoren en races zoals de 4 Hours Classics, zal de 2017 editie weer uitpakken met een Lifestyle village, volledig in het teken van de "Café racer" die de wereld van de motoren inpalmt. Ontdek hier de wereld van de Ducati Scrambler.

De 2017 Bikers'Classics zal wederom een onvergetelijk evenement worden. Noteer alvast de data in uw agenda en kom samen met uw vrienden naar onze village.
Meer informatie en het volledige programma vindt u hier. 

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres