Fondazione Ducati

 
share

Passie voor waarde

De Fondazione Ducati is een instelling die zich professioneel en met passie bezig houdt met non-profit activiteiten die de Ducati wereld betreffen.
De Stichting zet zich op meerdere fronten in met sociale, opvoedkundige en culturele initiatieven. Zo wordt in Italië en in Europa de veiligheid op de weg bevorderd met behulp van informatiecampagnes.
De Restauratieschool van de stichting realiseert initiatieven die de creativiteit stimuleren om het historische en technische erfgoed van de firma en de Italiaanse Auto-industrie uit de 20ste Eeuw te bewaren en te valoriseren. Voor de scholing is het project Fisica in Moto (Natuurkunde op de Motor) in het leven geroepen.
Dit is een opwindend en vermakelijk scholingstraject met een interactief laboratorium voor natuurkundeproeven in de Ducati fabriek.

En om de geschiedenis van de firma en de motoren te valoriseren is in de fabriek in Borgo Panigale het Ducati Museum gevestigd. Dit museum wordt jaarlijks door liefhebbers van over de hele wereld bezocht.

Abonneren op de nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te voeren, blijft u op de hoogte van de innovaties en aanbiedingen van Ducati. U kunt op elk gewenst moment uw registratie voltooien en uw profiel maken op Ducati.com voor toegang tot alle functies.
Ik bevestig dat ik de informatie over artikel 13, wetsbesluit 196/2003 en de bijgevoegde tekst met betrekking tot artikel 7 van de privacycode en

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn e-mailadres voor de aangegeven doeleinden

Vul uw e-mailadres