Kom binnen in de wereld van D.O.C., word lid van een doc of richt zelf een doc op.

 
share
 
Een DOC is een unieke gelegenheid om een relatie met het merk te op te bouwen, zowel voor nieuwe leden als voor degenen die besluiten zelf een DOC op te richten. Het programma van de Ducati Owners Club betekent dat de voorzitter en leden een directe relatie met Ducati krijgen, kunnen profiteren van allerlei privileges en unieke voordelen, en deel uit gaan maken van een wereldwijd netwerk van clubs met dezelfde passie voor Ducati.
De bedoeling van een DOC is te fungeren als een ambassadeur voor Ducati in de plaatselijke omgeving en leden de mogelijkheid te geven, middels speciale activiteiten en het delen van nieuwe ervaringen, om hun passie voor Ducati Motoren nog beter uit te leven.

Door lid te worden van een Officiële Club telt u mee in de wereld van Ducati.
Een wereld van passie die vele DUCATI fans uit allerlei landen met elkaar verbindt. Geniet van de exclusieve voordelen en ervaar DUCATI op een unieke manier. Leef uw passie voor Ducati motoren helemaal uit door dit gevoel te delen met anderen die, waar ook ter wereld, precies begrijpen wat u bedoelt.
Als lid van een DOC (Desmo Owners Club) hebt u toegang tot duizenden voordelen die speciaal voor u zijn gecreëerd door Ducati, zoals circuitdagen en exclusieve evenementen en u kunt zelfs profiteren van speciale kortingen. U geniet een speciale behandeling, altijd en overal. Dit allemaal en nog veel meer.