Lid worden van deze club

Zoek de Desmo Owners Club die het beste aansluit bij uw wensen en word meteen lid! Wanneer u lid wordt van een club, kunt u gaan profiteren van de voordelen voor D.O.C.-leden zoals: een officieel bericht dat u welkom heet in de internationale community van D.O.C.-leden, een persoonlijke D.O.C.-lidmaatschapskaart met de naam van uw club die u kunt gebruiken als statusbewijs in de Ducati-wereld, exclusieve D.O.C.-gadgets waaronder een T-shirt, patch, pinbadge en helmtas, de kans om met korting deel te nemen aan evenementen zoals World Ducati Week (WDW), de DRE-rijschool (Ducati Riding Experience), motorbeurzen zoals EICMA en vele andere initiatieven die worden gepromoot door Ducati, gratis rondleidingen door de Ducati-fabriek en het Ducati-museum en telkens weer nieuwe verrassingen van Ducati.

Vul het formulier in. De club neemt dan contact met u op om uw verzoek te verifiëren en zal alles in orde maken zodat u lid kunt worden van de grote Ducati Owners Club-familie
 
Naam
Achternaam
Geboortedatum *
 
 
Land van herkomst
Plaats
E-mail
Mobile
CLUB

Do yout want to add a text? Ja Nee

Privacy Informations

Before proceeding, we invite you to carefully read the privacy notice.

Having read and understood the privacy notice, for the processing of my personal data by Ducati Motor Holding S.p.A. I consent:

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens ten behoeve van punt (ii) [Ducati marktonderzoek en klanttevredenheidsonderzoeken];Voordat u het registratieformulier doorstuurt, goed doorlezen alstublieft Algemene voorwaarden betreffende het registratieproces. Door te klikken op 'Versturen' verklaart u te hebben gelezen en akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden met betrekking tot het registratieproces.