Een Desmo Owners Club oprichten

De doelstelling van een D.O.C. is om regionaal ambassadeur te worden voor Ducati en leden de kans te geven hun passie voor Ducati-motoren naar een nieuw niveau te tillen door middel van exclusieve activiteiten en het delen van nieuwe ervaringen. Wanneer u een officiële Ducati-club opricht, betreedt u tevens een exclusieve community waarin u kunt profiteren van services en voordelen voor clubs en leden, van een bevoorrechte relatie met het bedrijf en van alle voordelen van een wereldwijd netwerk dat is gebaseerd op een unieke passie voor motoren en het merk Ducati. D.O.C.'s kunnen rekenen op ondersteuning van Ducati met rechtstreeks contact en een speciaal gedeelte op de website voor presidenten en het bestuur (D.C.O. - Ducati Club Organiser). Ze ontvangen een welkomstpakket dat is voorbehouden aan D.O.C.'s en op verzoek kan men een pakket ontvangen voor evenementen. Ducati waarborgt de zichtbaarheid en relevantie van de club via alle communicatiekanalen, zowel online als offline.

Indien er nog geen D.O.C. bestaat in uw regio en u er één wilt oprichten, kunt u zich bij ons kandidaat stellen! Ducati neemt dan snel contact met u op om u te informeren over het resultaat van uw aanmelding.
 
Naam club
Naam president
Achternaam president
E-mailadres president
Postcode
Clubadres
Land van herkomst
Plaats
Telefoon
Clubbeschrijving (geef de activiteiten en de sfeer aan waarvan u wilt dat uw toekomstige officiële club ze volgt)
Waarom wilt u dat uw club een DOC wordt en dat denkt u dat het verschil is tussen een inofficiële club en een DOC?
Is er al een DOC in uw omgeving? Ja Nee
Bent u op de hoogte van de reglementen van de DOC? Ja Nee
Is uw club al een onofficiële club? Ja Nee
Hebt u al contact met een dealer? Ja, Welke? Nee, Waarom?
Dealernaam

Privacy Informations

Before proceeding, we invite you to carefully read the privacy notice.

Having read and understood the privacy notice, for the processing of my personal data by Ducati Motor Holding S.p.A. I consent:

Ik geef toestemming voor de verwerking van mijn persoonlijke gegevens ten behoeve van punt (ii) [Ducati marktonderzoek en klanttevredenheidsonderzoeken];Voordat u het registratieformulier doorstuurt, goed doorlezen alstublieft Algemene voorwaarden betreffende het registratieproces. Door te klikken op 'Versturen' verklaart u te hebben gelezen en akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden met betrekking tot het registratieproces.